• zhibo1
  • zhibo2
  • zhibo3
  • about
  • sd
  • about3

Tentang Kami

Kima Chemical Co., Ltd. mangrupa produsén éter selulosa penting di Cina, husus dina produksi selulosa éter, Dumasar di Shandong Cina, total kapasitas 20000 ton per taun.
Produk kami kaasup Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Hydroxyethyl Methyl Cellulose (MHEC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Sodium Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Ethyl Cellulose (EC), Redispersible Polymer Powder (RDP) jsb, anu bisa loba dipaké. dina konstruksi, tilelep napel, garing campuran mortir, témbok putty, Skimcoat, cet latex, farmasi, kadaharan, kosmetik, detergent jsb aplikasi.

Tempo deui

Keunggulan Kami

Produsén sélulosa éter profésional ti Cina.

  • Product Range

    Rentang produk

    Urang bisa nyadiakeun sagala runtuyan éter selulosa, industri, dahareun jeung pharma kelas, minuhan sarat customer tina aplikasi béda.

  • Professional Personnel

    tanaga profésional

    Kami parantos ngalaman spesialis anu damel di widang selulosa éter mangtaun-taun, tiasa nyayogikeun jasa saatos-jualan anu saé ka konsumén, tiasa ngajawab patarosan palanggan dina 24 jam.

  • Stable Quality

    Kualitas Stabil

    Kami nerapkeun sistem kontrol DCS canggih, nu ngajamin kualitas stabil pikeun batches.With béda kapasitas cukup, urang bisa ngajamin suplai stabil ka konsumén.

produk urang

Difokuskeun Éter Selulosa

warta

  • Naon métode éter selulosa salaku aditif mortir garing?

    Apr-29-2022

    Salah sahiji bédana pangbadagna antara mortir garing sarta mortir tradisional nyaéta yén mortir garing dirobah ku jumlah leutik aditif kimiawi.Nambahkeun hiji jenis aditif kana mortir garing disebut modifikasi primér, nambahkeun dua atawa leuwih aditif nyaéta modifikasi sekundér.Kualitas d...

  • Introduction of Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC)

    Pengenalan Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC)

    Apr-15-2022

    【Pendahuluan】 Ngaran Kimia :Hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC) Formula Molekul :[C6H7O2(OH)3-mn(OCH3)m(OCH3CH(OH)CH3)n]x Rumus Struktur : Dimana :R=-H , -CH3, or -CH2CHOHCH3;X=derajat polimérisasi.Singketan: HPMC 【Karakteristik】 1. Leyur cai, selulosa non-ionik c...

  • Naon peran selulosa éter dina mortir campuran garing?

    Mar-30-2022

    Éter selulosa nyaéta polimér sintétik anu dijieun tina selulosa alam salaku bahan baku ku modifikasi kimiawi.Éter selulosa mangrupakeun turunan tina selulosa alam, produksi selulosa éter jeung polimér sintétik béda, bahan dasar na nyaeta selulosa, sanyawa polimér alam.Alatan t...

maca deui