• zhibo1
  • zhibo2
  • zhibo3
  • about
  • sd
  • about3

Babagan awake dhewe

Kima Chemical Co., Ltd. minangka produsen eter selulosa penting ing China, khusus ing produksi eter selulosa, Adhedhasar Shandong China, kapasitas total 20000 ton saben taun.
Produk kita kalebu Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Hydroxyethyl Methyl Cellulose (MHEC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Sodium Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Ethyl Cellulose (EC), Redispersible Polymer Powder (RDP) etc, sing bisa digunakake kanthi akeh. ing construction, kothak adhesive, garing campuran mortir, wall putty, Skimcoat, cat lateks, pharmaceutical, pangan, kosmetik, deterjen etc aplikasi.

Ndeleng Liyane

Kaluwihan Kita

Produsen eter selulosa profesional saka China.

  • Product Range

    Range produk

    Kita bisa nyedhiyakake kabeh seri selulosa eter, industri, panganan lan bahan farmasi, nyukupi kabutuhan pelanggan saka macem-macem aplikasi.

  • Professional Personnel

    Personil Profesional

    Kita wis ngalami spesialis sing makarya ing lapangan eter selulosa nganti pirang-pirang taun, bisa nyedhiyakake layanan sawise-sales sing apik kanggo para pelanggan, bisa mangsuli pitakon pelanggan sajrone 24 jam.

  • Stable Quality

    Kualitas Stabil

    Kita nglamar sistem kontrol DCS majeng, sing njamin kualitas stabil kanggo macem-macem batch. Kanthi kapasitas sing cukup, kita bisa njamin pasokan stabil kanggo pelanggan.

produk kita

Fokus ing Eter Selulosa

kabar

  • Apa metode eter selulosa minangka aditif mortir garing?

    Apr-29-2022

    Salah sawijining bedane paling gedhe antarane mortir garing lan mortir tradisional yaiku mortir garing dimodifikasi kanthi jumlah aditif kimia sing cilik.Nambahake siji jinis aditif kanggo mortir garing diarani modifikasi utami, nambahake loro utawa luwih aditif minangka modifikasi sekunder.Kualitas d...

  • Introduction of Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC)

    Pengenalan Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC)

    Apr-15-2022

    【Pambuka】 Jeneng Kimia :Hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC) Formula Molekul :[C6H7O2(OH)3-mn(OCH3)m(OCH3CH(OH)CH3)n]x Formula Struktur : Where :R=-H , -CH3 , or -CH2CHOHCH3;X=derajat polimerisasi.Singkatan: HPMC 【Karakteristik】 1. Larut ing banyu, selulosa non-ionik c...

  • Apa peran selulosa eter ing mortir campuran garing?

    Mar-30-2022

    Eter selulosa minangka polimer sintetik sing digawe saka selulosa alami minangka bahan mentah kanthi modifikasi kimia.Eter selulosa minangka turunan saka selulosa alam, produksi eter selulosa lan polimer sintetik beda, bahan sing paling dhasar yaiku selulosa, senyawa polimer alam.Amarga t...

maca liyane