• zhibo1
 • zhibo2
 • zhibo3
 • about
 • sd
 • about3

Rreth Nesh

Kima Chemical Co, Ltd. është një prodhues i rëndësishëm i etereve të celulozës në Kinë, i specializuar në prodhimin e etereve të celulozës, me bazë në Shandong Kinë, me kapacitet total 20000 ton në vit.
Produktet tona duke përfshirë hidroksipropil metil celulozë (HPMC), hidroksietil metil celulozë (MHEC), hidroksietil celulozë (HEC), natriumi karboksi metil celulozë (CMC), etilik celulozë (EC), pluhur polimer i rishpërndarë (RDP) etj mund të përdoren gjerësisht, në ndërtim, ngjitës pllakash, llaç të përzier të thatë, stuko muri, pallto, bojë latex, aplikime farmaceutike, ushqimore, kozmetike, detergjente etj.

Shiko më shumë

Avantazhet tona

Prodhues profesionist i eterit celuloz nga Kina.

 • Product Range

  Gama e produkteve

  Ne mund të ofrojmë të gjitha seritë e etereve celuloze, industriale, ushqimore dhe farmaceutike, të plotësojmë kërkesat e klientëve të aplikacioneve të ndryshme.

 • Professional Personnel

  Personel profesional

  Ne kemi specialistë me përvojë që punojnë në fushën e eterit të celulozës për shumë vite, mund të ofrojnë shërbime të mira pas shitjes për klientët, mund t'u përgjigjen pyetjeve të klientëve brenda 24 orëve.

 • Stable Quality

  Cilësi e qëndrueshme

  Ne po aplikojmë sistemin e avancuar të kontrollit DCS, i cili garanton cilësi të qëndrueshme për tufa të ndryshme. Me kapacitet të mjaftueshëm, ne mund të garantojmë furnizim të qëndrueshëm për klientët.

produktet tona

Përqendrohuni në Eteret e Celulozës

Lajme

 • Cilat janë metodat e eterit celuloz si aditiv i llaçit të thatë?

  Prill-29-2022

  Një nga ndryshimet më të mëdha midis llaçit të thatë dhe llaçit tradicional është se llaçi i thatë modifikohet me një sasi të vogël aditivësh kimikë.Shtimi i një lloji aditiv në llaçin e thatë quhet modifikim parësor, shtimi i dy ose më shumë aditivëve është modifikim dytësor.Cilësia e d...

 • Introduction of Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC)

  Prezantimi i hidroksipropil metil celulozës (HPMC)

  15-prill-2022

  【Hyrje】 Emri kimik: Hidroksipropilmetil celulozë (HPMC) Formula molekulare:[C6H7O2(OH)3-mn(OCH3)m(OCH3CH(OH)CH3)n]x Formula e Strukturës: Ku -RCH3, ose, -CH2CHOHCH3;X=shkalla e polimerizimit .Shkurtesa: HPMC 【Karakteristikat】 1. Celuloza jo-jonike e tretshme në ujë c...

 • Çfarë roli luan eteri celuloz në llaçin e përzier të thatë?

  Mar-30-2022

  Eteri celuloz është një polimer sintetik i bërë nga celuloza natyrale si lëndë e parë me modifikim kimik.Eteri i celulozës është një derivat i celulozës natyrale, prodhimi i eterit të celulozës dhe polimeri sintetik është i ndryshëm, materiali i tij më themelor është celuloza, komponimet natyrore të polimerit.Për shkak të t...

Lexo më shumë